10 vite WWSG

Ne festojmë përvjetorin e 10-të të firmës tonë!

10 vite WWSG

Ne festojmë përvjetorin e 10-të të firmës tonë!

Pikërisht 10 vjet më parë, në vitin 2009 nga Swietelsky dhe Salzburg AG u themelua „Wastewater Solutions Group GmbH“.

Në vitin 2011 ndodhi një ndryshim i pronësisë, ku WWSG u bë pronë e familjes Pregartbauer dhe GIS Aqua Austria GmbH.

Vetëm pak kohë më vonë u realizuan kontratat e para për firmën Exxon Mobil  në Nigeri.

Pastaj pasuan
- zhvillimi i vazhdueshëm i produkteve tona kompakte të impianteve kontejner-membranë për        trajtimin e ujërave të zeza.
- në vitin 2015, fillimi me operimin dhe mirëmbajtjen e impianteve për trajtimin e ujërave të zeza
- në vitin 2018, zhvillimi i impianteve të sistemit MBBR
- në vitin 2019, themelimi i degës tonë të re në in Lagos (Nigeria)

Të lumtur të vazhdojmë për një të ardhme të suksesshme!